This website uses cookies that support simplified and improved handling. Cookies are small text files that are stored on the device with which you access this website. If you ignore or close this message and remain on this website without deactivating the cookies in your browser settings, we assume that you agree to the use of cookies. For more information about the use of cookies, please see our Privacy Policy.

New building

More space for designers, electrical engineers and customers.    
After over three years of planning and a construction period of 14 months, our new technology centre is ready. With more than 2000 square metres on three floors, ample space has been created to bring the design and electrical engineering departments together. In addition, our new showroom provides plenty of room for presentations and test runs.

Inviting break rooms and attractive meeting areas invite employees and visitors to use the space. Here, constructive discussions are held and new energy is found.

Meeting islands in an attractive design increase communication between employees – bright, spacious work areas increase the sense of wellbeing.

This investment allows SCHROEDER to be ideally positioned. We have room for new visions, research and development, both today and in the future. Visit us and see for yourself.